To af Danmarks mest visionære og eksperimenterende digtere, Kenneth Krabat og Cindy Lynn Brown er gået sammen om at lave et poesi-site HearSay, der beskriver flygtningesituationen i Europa og i resten af verden. På sitet beskriver de via digtning og observation en brutal verden og fuld af umenneskelige historier.  

Forfatterne har skabt et katalog over 90 måder at skrive om flygtningesituationen på –  med 500 tags, 400 tekster samt lyd, video og links til baggrundsstof.

Digtsitet bygger på rejser og frivilligt flygtningearbejde i Europa, research, samtaler med flygtninge, frivillige og lokalbefolkning, noter, nyheder og optagelser, som de to forfattere har indsamlet, bearbejdet, struktureret og redigeret mellem 2017 og 2022.

Websitet kan også bruges i danskundervisningen – og måske som ide til videre kreativ-skrivning hos elever.

Check it out: https://www.hearsaybook.net/